Jos viesti ei näy oikein, avaa kirje selaimessa  
kuva

Mecania

kutsuu Sinut Alihankinta 2018 messuille 25. - 27. syyskuuta Tampereen Messu- ja urheilukeskukseen osastollemme C722. Tule tutustumaan palveluihimme ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa, kuinka automaatio voi tehostaa yrityksenne toimintaa!

Rekisteröidy kävijäksi

Kuva

Tuotantoautomaatioratkaisuja ideoinnista ylläpitoon 20 vuoden kokemuksella

Projektipalvelumme tarjoaa täyden palvelun ideoinnista ylläpitoon: ideointi, suunnittelu, materiaalihallinta, kokoonpano ja testaus, lähetys, asennus ja käyttöönotto sekä huoltopalvelu. Esimerkkejä toimituksistamme ovat pienten kappaleiden käsittely- ja kokoonpanolaitteet sekä rullalta rullalle -koneet. Meillä on kokemusta useilta eri teollisuuden aloilta. Nykyaikaiset tuotantotilamme soveltuvat hyvin hygieniatasoltaan erittäin vaativan terveysteknologia-alan laitetoimitusprojekteihin.

Sopimusvalmistuspalvelumme kattaa suunnittelun, materiaalihallinnan, kokoonpanon, testauksen ja lähetyksen. Kohteitamme ovat esimerkiksi teknisesti vaativat koneet ja laitteistot, joissa on mukana automaatio-ohjausjärjestelmiä ja ohjelmistoja. Asiakkaillamme on myös mahdollisuus teettää tuotantoa Mecanian nykyaikaisissa tiloissa.

We can.

kuva

Mecania Automation Oy

Heinämäentie 2
FI-40250 Jyväskylä, Finland

Palokankaantie 2
FI-80710 Lehmo, Finland

tel.+358 20 786 6770
www.mecania.fi

mecania@mecania.fi
etunimi.sukunimi@mecania.fi